Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Norton Support Number UK - maandag 13 januari 2020

Now, you can easily install Norton on Mac. For that, first, go to the Norton Security website and then click on Get Norton security online option. Then, enter your Norton Username and Password if asked. Then, log in to your Norton Account and then click on Install locally or Install on another device option as per your requirement.

https://www.ukcontacthelp.co.uk/norton-complete-protection.php

McAfee Contact Help Number UK - donderdag 3 oktober 2019

Sometimes, McAfee stops running on your device due to an error code 10054. To get it fixed first, get all registry entries repaired associated with this error code. Then, execute a complete malware scan of your PC and use cleanmgr to clean the junk and temporary files from the system. If it shows any error then contact McAfee Support UK for instant help. Then, update all driver of the system and undo the recent system change. Reinstall the McAfee and install the Windows update.

https://www.ukcontacthelp.co.uk/mcafee-internet-security.php

http://www.support-numbers.co.uk/mcafee-customer-service/

test - maandag 9 oktober 2017


Frank van den Hoven - zondag 30 juli 2017

Gelukkig heeft Jo (het commentaar hiervóór) ongelijk gekregen, want inmiddels loopt Buurtmarkt Breedeweg al bijna 5 jaar als een tierelier! Logisch ook, want ze hebben o.a. heerlijke ambachtelijke streekproducten en zelf gebakken lekkernijen. En dát hebben de grote supermarktketens weer niet. Op naar de volgende 5!

jo - 2012-02-01 20:54:12

Ik denk niet dat de supermarkt kan bestaan in de breedeweg.De laatste eigenaar van de spar deed er alles aan om de mensen behulpzaam te zijn,en er zelfs producten in te plaatsen als je er om vroeg.De mensen uit de breedeweg gaan liever naar het dorp (groesbeek) dan dat ze in de breedeweg boodschappen doen.Een winkel beginnen in de breedeweg is niet haalbaar.Het is jammer want winkelen in de breedeweg sterft uit.Ik ben zelf een voorstander voor een winkel met post agentschap en pinautomaat maar dan moeten de mensen er wel gebruik van maken anders dan is het weggesmeten geld en moeite.Vrg jo.  

Frans Steffens - dinsdag 8 maart 2011

Johanna,

Je hebt er echt iets leuks van gemaakt. Naast de frisheid, ik ben het daar helemaal met Theo eens, is het ook een goed medium om mensen uit de Breedeweg te informeren. Ik hoop dan ook dat er veel gebruik van gemaakt wordt. Is er vanuit Oosterpoort informatie dan zal ik het je toesturen.

Veel succes,

Frans.

marian - 2011-03-02 02:07:46

hoi Johanna.

Mooie site gemaakt,ga zo door, goed gedaan.
En veel sucses.

GroetjesGrin

anny saedt - 2011-03-01 16:46:25

hoi Johanna,
mooi gemaakt,

misschien een agenda punt voorbij de volgende vergadering
over de hondepoep of daar niets over gezegt /kan worden gedaan, dit is in de gehele breedeweg zo, elders ook maar nu praten we over de breedeweg.
suc6Grin

Theo Giesbers - dinsdag 1 maart 2011

Ik vind het enorme overzichtelijke website. De kleuren zijn fris (natuurlijk ook door die prachtige viooltjes). Het is geweldig dat iedereen op deze manier snel op de hoogte is van actualiteiten en data. Ik lees dat op 26 maart de speeltuin opgeruimd gaat worden. Laat mij even weten om hoeveel personen het gaat, dan kom ik die dag namens de gemeente Groesbeek met appeltaart voor bij de koffie.

Me - 2011-02-20 21:38:49

Eens kijken of het netjes werktGrin